EST : ENG : RUS
Valdkonnad > Kutseharidus > Õppekavarühmade nõukogud > Toiduainetetöötlus ja -tootmine

» Toiduainetetöötlus ja -tootmine


Ülle Parbo


  1. Sirje Jäär - Tartu KHK;
  2. Jüri Kert - Eesti Õlletootjate Liit;
  3. Eve Kitt - Sihtasutus Kutsekoda
  4. Eha Martma - Tallinna Teeninduskool;
  5. Ülle Parbo - Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus;
  6. Sirje Potisepp – Eesti Toiduainetööstuse Liit
  7. Inga Rahnu - Eesti Leivaliit;
  8. Evi Randoja - Leipurien Tukku AS;
  9. Janno Semidor - Fazer Food Services AS;
  10. Riina Soidla - Eesti Maaülikool;
  11. Vilma Tatar - Olustvere TMK;
  12. Merle Truupõld -  Tartu KHK;



viimati muudetud: 03.05.2011
»Riiklikud õppekavad
»Riiklike õppekavade arendus
»Õppekavarühmade nõukogud
»Disain
»Keskkonnakaitse
»Audiovisuaalne ja muu meedia
»Majutamine ja toitlustamine
»Reisimine, turism, vaba aja veetmine
»Muusika ja esituskunstid
»Taastusravi ja teraapia
»Juhtimine ja haldus
»Sotsialtöö ja nõustamine
»Ehitus ja tsiviilrajatised
»Elektrotehnika ja energeetika
»Materjalitöötlus (puu, paber, plast)
»Sekretäri- ja ametnikutöö
»Majandusarvestus ja maksundus
»Juuksuritöö ja iluteenindus
»Tarbekunst ja oskuskäsitöö
»Metsandus
»Koduteenindus
»Aiandus
»Põllumajandus ja loomakasvatus
»Kalandus
»Arvutiteadused
»Mehaanika ja metallitöö
»Keemia ja protsessitehnoloogia
»Mootorliikurid, laevandus ja lennundus
»Jae- ja hulgikaubandus
»Transporditeenused
»Toiduainetetöötlus ja -tootmine
»Tekstiili, rõivaste, jalatsite valmistamine ning naha töötlemine
»Elektroonika ja automaatika
»HEV kutseõppe nõukogu
»Kooli õppekavad
Ȇldharidusained
»Õppematerjalid
»Õpetajale ja õppekava arendajale
»Riiklik tunnustamine
»Praktika
»ECVET
»VÕTA
»HEV
»Kutsestandardid
»Hindamine
»Uurimused
»Projektid ja programmid
»Õigusloome
»E-kalender